Integritetspolicy - Los Naranjos Golf

Integritetspolicy

I enlighet med bestämmelserna i Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 av den 27 april 2016 om skydd för fysiska personer med avseende på behandling av personuppgifter och det fria flödet av dessa uppgifter ( RGPD), såväl som i enlighet med bestämmelserna i organisk lag 3/2018, av den 5 december, om skydd av personuppgifter och garanti för digitala rättigheter (LOPDGDD), rapporteras följande relaterade punkter nedan med behandling av personuppgifter genom denna webbplats:

VEM ÄR ANSVARIG FÖR BEHANDLINGEN?

Behandlingsansvarig är LOS NARANJOS CAMPO DE GOLF S.L.; med N.I.F.: B-92298736; registrerat kontor: Plaza de Cibeles s/n., CP 29660 Nueva Andalucía, Marbella (Málaga); Telefon: 952 82 24 28; Fax: 952 81 14 28, och e-postadress: golfclub@losnaranjos.com

I VILKA SYFTE KOMMER PERSONUPPGIFTERNA BEHANDLAS?

Beroende på formuläret eller datainsamlingsprocessen kan uppgifterna behandlas för följande ändamål:

  • Nyhetsbrev och kommersiell kommunikation: Genom att prenumerera på vårt kommersiella nyhetsbrev eller otvetydigt acceptera sändning av kommersiell kommunikation kommer vi att skicka dig periodisk kommunikation via e-post, med information om våra kampanjer, aktiviteter och tjänster.
  • Företagsklubb: De personuppgifter som samlas in genom denna sektion kommer att behandlas för att informera dig om villkoren för Business Club och, i förekommande fall, hantera de tjänster som innebär ditt medlemskap i klubben.
  • Medlemskap: Uppgifterna som den intresserade parten lämnar via medlemsformuläret kommer att behandlas för att tillgodose din begäran om information om processen för att skaffa medlemskap.
  • Golfpaket: Personuppgifterna kommer att behandlas för att kontakta de intressenter som har begärt information om något av våra golfpaket och, i förekommande fall, hantera bokningen av dessa.
  • Onlinebokning:I händelse av att Användaren gör en onlinebokning informerar vi dig om att bokningsprocessen kommer att formaliseras mellan Användaren och företaget imastergolf, och Användaren kommer att styras av användarvillkoren och integritetspolicyn för nämnda företag. Los Naranjos GC, kommer endast att samla in användarens identifieringsdata för att identifiera honom när han kommer till vårt område, såväl som kreditkortsinformationen, för att göra debiteringen motsvarande beloppet för bokningen i händelse av att den formaliseras och inte visas upp på angiven dag och tid.
  • Jobba med oss: Uppgifterna som samlas in genom detta avsnitt kommer att behandlas för att hantera den berörda partens deltagande i de personalvalsprocesser som utvecklats av Los Naranjos GC.
  • Privat område: Genom det privata området kan du komma åt information om.
  • Nyheter: I händelse av att Användaren kommenterar någon av nyheterna som publiceras på webbplatsen, kommer de insamlade uppgifterna att användas för att identifiera honom, men endast det angivna namnet kommer att visas publicerat bredvid kommentaren han gör. I dessa fall förbehåller sig Los Naranjos GC rätten att granska innehållet i kommentarerna innan de publiceras. Kommentarer som:
    • framkalla, uppmuntra eller främja handlingar som strider mot lag, moral och goda seder;
    • införliva våldsamma, förnedrande budskap eller i allmänhet strider mot lag, moral och goda seder;
    • är skyddade av immateriella eller industriella rättigheter som tillhör tredje part, utan tillstånd från deras ägare;
    • strider mot rätten till heder, personlig integritet och familjeskydd eller bilden av människor.
  • Barn klubb: Uppgifterna som fadern, modern eller vårdnadshavaren tillhandahåller på uppdrag av den minderårige kommer att användas för att hantera deras inkorporering i Kids Club, ett långsiktigt utvecklingsprogram för juniora spelare, uppdelat i tre segment: Akademiklasser, övervakade träningar och deltagande i turneringar:

 

SANNING OM INFORMATIONEN SOM TILLHANDAHÅLLS

All information som tillhandahålls av användaren måste vara sann och korrekt. För dessa ändamål garanterar den berörda parten äktheten av alla uppgifter som de tillhandahåller som ett resultat av att fylla i motsvarande formulär. I vilket fall som helst kommer Användaren att vara ensam ansvarig för alla falska eller felaktiga påståenden som gjorts och för skador som orsakats Los Naranjos GC eller tredje part på grund av den tillhandahållna informationen.

MOTTAGARE AV INFORMATIONEN OCH INTERNATIONELL ÖVERFÖRING AV DATA

Vi informerar användaren om att behandlingen av informationen som samlas in via denna webbplats inte innebär en internationell överföring av data. Klubben kan publicera listan med resultat från tävlingarna, både på denna hemsida och på klubbens anslagstavla. Likaså kan deltagarens namn under utvecklingen av tävlingen visas på monitorerna på vår slutna krets-tv, som finns i klubbens lokaler, i syfte att ge information om scheman och om tävlingen. Likaså kommer resultaten av tävlingen att meddelas till Royal Spanish Golf Federation, för att uppdatera handikappet. Dessa uppdrag är nödvändiga för en korrekt ledning av tävlingen. Men om du inte vill att dina uppgifter ska behandlas för dessa ändamål, vänligen kontakta klubbens sekretariat, innan du formaliserar registreringen.

I samband med användningen av cookies kan IP-data behandlas av Google Analytics, som tillhör företaget Google LLC, Amerikansk enhet anslutit sig till Privacy Shield eller Privacy Shield (ver ficha de Google en el Privacy Shield), med política de privacidad egen.

GRUND SOM LEGITIMERAR DATABEHANDLING

Grunden som legitimerar databehandlingen är Användarens eget samtycke, vilket manifesteras genom att markera acceptrutan som ett steg innan varje blankett skickas. Användaren har rätt att när som helst återkalla samtycke, utan att det påverkar lagligheten av behandlingen baserad på samtycket innan dess återkallande.

DATABESVARING

  • Nyhetsbrev och kommersiell kommunikation: Informationen om mottagarna av vårt kommersiella nyhetsbrev kommer att sparas på obestämd tid såvida inte användaren begär att avregistrera sig från att ta emot ny kommunikation, i vilket fall kommer vi att fortsätta att radera deras data och inkludera dem i vår Robinson-lista för att säkerställa att ingen ny reklam transporter görs.
  • Företagsklubb: De personuppgifter som samlas in genom detta avsnitt kommer att bevaras under den period då relationen mellan parterna upprätthålls. Därefter kommer uppgifterna att hållas blockerade och efter denna period kommer raderingen att fortsätta.
  • Medlemskap: Personuppgifter kommer att behandlas under den period som krävs för att uppfylla din begäran om information. Därefter kommer uppgifterna att hållas blockerade och efter denna period kommer raderingen att fortsätta.
  • Golfpaket: De personuppgifter som samlas in genom detta avsnitt kommer att bevaras under den period då relationen mellan parterna upprätthålls. Därefter kommer uppgifterna att hållas blockerade och efter denna period kommer raderingen att fortsätta.
  • Bokningar: Personuppgifter kommer att sparas under den period som krävs för att hantera bokningen. Därefter kommer uppgifterna att hållas blockerade och efter denna period kommer raderingen att fortsätta.
  • Jobba med oss: Uppgifterna om arbetskandidater kommer att bevaras under en period som inte överstiger två år. Efter denna period kommer vi att gå vidare med att radera informationen.
  • Privat område: Uppgifterna om registrerade användare kommer att sparas på obestämd tid så länge som Användaren behåller status som medlem, såvida han inte begär att informationen dras tillbaka från det privata området.
  • Nyheter: Kommentaren kommer att publiceras under den period som nyheten visas på vår hemsida. Användaren kan dock begära att kommentaren dras tillbaka när som helst.
  • Barn klubb: Informationen kommer att sparas under den period då den minderårige är en del av klubben. Därefter kommer uppgifterna att hållas blockerade och efter denna period kommer uppgifterna att raderas.

UTÖVANDE AV RÄTTIGHETER

Användaren har rätt att få tillgång till sina personuppgifter, samt att begära rättelse av felaktiga uppgifter eller, i förekommande fall, begära att de raderas när, bland annat, uppgifterna inte längre är nödvändiga för de ändamål för vilka de samlades in. Användaren kan begära begränsning av behandlingen av sina uppgifter, i vilket fall Los Naranjos GC endast kommer att behålla dem för att utöva eller försvara anspråk.

Under vissa omständigheter och av skäl som är relaterade till deras speciella situation kan Användaren invända mot behandlingen av deras uppgifter. I detta fall kommer Los Naranjos GC att sluta behandla uppgifterna, förutom av legitima skäl, eller utövandet eller försvaret av eventuella anspråk. Slutligen informerar vi dig om din rätt till portabilitet enligt RGPD så att dina uppgifter kan lämnas till Ansvarig för den behandling som Användaren anger för oss. För att göra dessa rättigheter effektiva kan Användaren skicka ett e-postmeddelande till eller skicka ett brev till följande adress: Plaza de Cibeles s/n., CP 29660 Nueva Andalucía, Marbella (Málaga).

I de fall där den anser att den berörda partens dataskyddsrättigheter har kränkts under databehandlingen av Los Naranjos GC, särskilt när de inte har erhållit tillfredsställelse i utövandet av sina rättigheter, kan Användaren lämna in ett krav innan behörig dataskyddsmyndighet (www.aepd.es).

INFORMATIONENS SÄKERHET

Los Naranjos GC använder teknologier som är lämpliga för den aktuella tekniken, för att skydda dina data och personlig information, så vår webbplats lagras på säkra servrar skyddade mot de vanligaste typerna av attacker. Vi påminner dig dock om att osårbar teknik inte existerar och att du därför måste använda de medel som finns inom räckhåll för att upprätthålla säkerhetsnivån för dina data.

Los Naranjos GC har antagit tekniska och organisatoriska åtgärder som garanterar säkerheten för personuppgifter och förhindrar ändring, förlust, behandling eller obehörig åtkomst, med hänsyn tagen till teknikens tillstånd, arten av lagrad data och de risker som de utsätts för. .

När det gäller användarområdet påminner vi dig om att ditt användarnamn och lösenord måste vara privata och ej överförbara. I händelse av att du misstänker obehörig åtkomst till området med begränsad åtkomst måste du omedelbart meddela oss på e-postadressen så att vi kan vidta motsvarande åtgärder för att garantera konfidentialitet, säkerhet och integritet för din personliga information.

ÄNDRINGAR I SEKRETESSPOLICYEN

Los Naranjos GC förbehåller sig rätten att ändra denna integritetspolicy för att anpassa den till ny lagstiftning eller jurisprudens, såväl som till branschpraxis. I sådana fall kommer Los Naranjos GC att tillkännage de ändringar som införts på denna sida med rimlig förväntan på implementeringen.

Datum för senaste uppdatering: 05/12/2020